ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Φηροστεφάνι βρίσκεται ανάμεσα στα Φηρά και το Ημεροβίγλι και αποτελεί στην πραγματικότητα μια προέκταση των Φηρών. Ένα ήσυχο χωριό, ένα από τα πιο γραφικά του νησιου, σκαρφαλωμένο πάνω στον βράχο της καλντέρας. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης (JTR) απέχει 8 χλμ., το Λιμάνι του Αθηνιού 8  χλμ., και τα Φηρά περίπου 1.5 χλμ.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ένα μοναδικό νησί στο Αιγαίο Πέλαγος, ένας μοναδικός προορισμός, ένα εκπληκτικό κομμάτι γης. Χιλιάδες χρόνια ιστορίας αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια σας.
Τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια, οι σύγχρονοι πολυσύχναστοι δρόμοι, οι υψηλής αισθητικής κομψές μπουτίκ, οι γκαλερί τέχνης, τα καφέ και τα μπαρ με την υπέροχη θέα, οι ηφαιστειογενείς αμμουδιές στις μαγευτικές παραλίες σε συνδυασμό με τους ιδιαίτερα σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους ξετυλίγουν μιαν εικόνα ανεπανάληπτης ομορφιάς μπροστά στον επισκέπτη. Η μεγαλύτερη ηφαιστειακή έκρηξη στην καταγραμμένη ιστορία, πριν κάπου 3600 χρόνια, άφησε μια μεγάλη καλντέρα, δηλ. μια λιμνοθάλασσα, και έδωσε στο νησί το περίεργο σχήμα του.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
___________________________________________________

AuraSuites
Φηροστεφάνι 84700
Σαντορίνι

t: +30 22860 31264
f: +30 22860 32294

e: info@aurasuites.gr


FOLLOW US

___________________________________________________